Enterprise licensz díjak
Odoo S.A. számára közvetlenül fizetendő díjak

Bizonyos feltételek teljesülése esetén már havidíjas számlázás alapján is elérhető az Odoo Enterprise.

Az alábbi példán az összes Odoo Enterprise modul 1 éves díja 5 felhasználóra látható. Jelenleg az Odoo Enterprise csak éves fizetéssel érhető el, ami  ebben az esetben 7848 EUR. A gyakorlatban azonban kb. fele ennyi modullal lefedhető egy vállalkozás teljes igénye, valamint a további plusz felhasználók díja havonta csupán 12 EUR: 

Odoo Enterprise licensz kalkulátor: https://www.odoo.com/pricing

Bevezetési és támogatási díjak
Oregional Kft. számára fizetendő díjak

Az Oregional Kft. tapasztalatával időt és pénzt sporól, mert a több, mint 20 komplex implementáció mellett rengeteg Odoo-val kapcsolatos egyedi ügyfél igényt oldottunk meg, nem beszélve a mára több, mint 100 saját modult számláló appok fejlesztéséről. 

Ezt a tudást állítjuk ügyfeleink szolgálatába, hogy a bevezetés a lehető leghatékonyabb lehessen. A bevezetés az alábbi fázisokból áll az Oregional módszertana szerint: 

Odoo - Sample 1 for three columns

Elemzés

Az üzleti igények és folyamatok feltérképezése lehetővé teszi, hogy a megfelelő irányba indítsuk el vállalkozását, ahol az egyik út lehet az Oregional Kft-vel közös Odoo implementáció. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Telepítés

Az elemzés alapján felvázolt lehetőségek után a kiválasztott megoldás alapján felállítjuk a megfelelő rendszert és telepítjuk a szükséges modulokat. 

Odoo - Sample 3 for three columns

Implementáció

Agilis módszertant alkalmazva az ügyféllel folyamatosan együttműködve folyamatosan szabjuk testre a rendszert, hogy részei már minél korábban használhatóak legyenek. 

Odoo - Sample 3 for three columns

Támogatás

A folyamatos fejlesztésből létrejövő új megoldásokkal kapcsolatos tudást, oktatást is biztosítjuk, valamint támogatást nyújtunk azok használatával kapcsolatban. 

Az Odoo ERP bevezetésének különböző fázisaiban más és más szakember különböző tevékenységére van szükség. Ezek mind egységesen kerülnek elszámolásra, mert mindegyik magas szakmai szinten történik. Segíti az átláthatóságot és egyszerűsíti az elszámolást az óradíjas konstrukció, ami lehetővé teszi az agilis szoftverfejlesztésnek köszönhetően a folyamatos, részletekben történő fejlesztések átadását is.