Pro bono

Jelenleg havi 1 pro bono megbízást fogadunk be a hazai nonprofit szektor szereplőitől. 

Támogatás

Az Oregional pro bono programba bármilyen fejlődési fázisban lévő civil szervezet jelentkezhet, mert a kicsiktől a nagyokig, indulótól a tapasztaltakig mindegyiknek lehetnek IT-val támogatható folyamataik. Az Oregional Kft. fenntartaja a jogot a civil szervezet kiválasztását illetően. 

Nyílt forrású alternatíva

Pro bono programunkban az Odoo vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó segítségnyújtás vesz részt, mert tapasztaltunk szerint ez hatékonyan tudja támogatni a civil szervezetek projektmenedzsment feladatait, vagy CRM modulján keresztül akár az adománygyűjtési tevékenységét, amelyek központi szerepet játszanak a nonprofitok életében. 

Telepítés

Saját, vagy felhő infrastrutúrán történő Community változat telepítése mellett az Odoo.sh is elérhető Enterprise előfizetőknek. 

Tanácsadás

Az igényfelmérő, tervezési fázison túl a projekt teljes folyamatában nyújtunk szakértői támogatást a sikeres implementáláshoz. 

Fejlesztés

Az Odoo rendszer előnyét kihasználva főleg testreszabással történik a bevezetés, de szükség esetén egyedi kódolás is elérhető. 

TEstreszabás

A alapvető és a szervezetfüggő beállítások mellett azok dokumentációja és oktatása is elérhető a pro bono programon keresztül. 

Odoo • Image and Text

Mi most a legégetőbb IT problémája?

Speciális igényeivel forduljon hozzánk bizalommal és felvázoljuk a lehetőségeket. Jelenleg nincs hosszadalmas speicális pályázati folyamat. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot és hamarosan visszajelzünk a pro bono szolgáltatásunk elérhetőségéről. 

Kapcsolat